Produkter og priser

Mine ydelser og services er rettet mod at støtte og styrke dig i at tage fuldt økonomisk ansvar og lederskab for din forretning.

Formålet med vores samarbejde er, at du får ro i maven omkring økonomien i din virksomhed. Produkterne har ben i to lejre, et pengepsykologisk aspekt og et forretningsmæssigt aspekt.

Psykologiske faktorer

Vi udforsker din relation til penge og identificerer og får bearbejdet de eventuelle økonomiske traumer, der påvirker din forretning. Et mål for denne proces er at hjælpe dig med at slippe de negative overbevisninger og traumeprægninger, der hindrer dig i at opnå den ønskede vækst og økonomiske stabilitet i din virksomhed.

Følelsesmæssig stresshåndtering omkring penge og økonomi:

Som virksomhedsejer er det afgørende at mestre følelsesmæssig stress omkring penge. Uanset hvilke faktorer eller omstændigheder der udløser denne stress, påvirker den din virksomhed i negativ retning, hvis den ikke bliver håndteret. Jeg hjælper dig med at navigere gennem disse følelser og skabe økonomisk ro og frihed.

Økonomiske traumer, pengeangst og negative overbevisninger:

Når du siger til dig selv, at du ikke er god til penge, kan det være økonomiske traumer, der taler. Vi arbejder bl.a. med at forløse dine negative overbevisninger, således at du opnår den fornødne ro til at skabe positive forandringer i din forretning.

Forretningsmæssige faktorer

Jeg introducerer dig til konkrete driftsøkonomiske og økonomistyringsværktøjer, der hjælper dig til at tage ejerskab, ansvar og lederskab i din virksomhed. Disse værktøjer skal hjælpe dig til at skabe det fornødne overblik, og hjælpe dig til at fokusere din energi på de rigtige styringsmæssige faktorer i din forretning.

Værdibaseret forretningsgrundlag og økonomisk sammenhængskraft :

Din passion og dine værdier skal danne grundlaget for din virksomhed. På baggrund af dette bygger vi en stærk forretningsmodel, der skal danne grundlaget for en sund og bæredygtig forretning. Vi analyserer alle elementer i din model, så vi sikrer os, at den hænger økonomisk sammen.

​Prissætning, omkostningsstyring, budgetter og pengestrømme:

En veldefineret prissætningsstrategi, budgetter og overvågning af omkostninger og pengestrømme er afgørende for din virksomheds øjkonomiske succes. Disse elementer fungerer som en solid køreplan, der sikrer, at din virksomhed ikke kun overlever, men trives. Jeg guider dig gennem denne proces og hjælper dig med at skabe en dyb forståelse for din forretning og dens økonomi.

Produktoversigt


360 graders økonomisk og styringsmæssig sparring

​360 graders økonomisk og styringsmæssig sparring er en helhedsorienteret tilgang til dig og din forretning. Formålet med denne ydelse er, at du efter endt forløb har fået bearbejdet din relation til penge, og er i stand til at tage økonomisk ansvar og lederskab for din forretning.

Del 1: Vi tager udgangspunkt i din nuværende forretningssituation og undersøger, hvad der hindrer dig at opnå de økonomiske mål, du ønsker for din forretning. En del af denne proces er at undersøge, hvordan din personlige relation til penge påvirker økonomien i din forretning. Formålet med 1. del af processen er at skabe en sund og positiv tilgang til økonomi, så du oplever ro i maven, når vi går i gang med 2. del af forløbet.​

Del 2: Under del 2 bliver du klædt på til at tage den økonomiske styring i din virksomhed. Vi gennemgår din pris- og omkostningsstruktur, og skaber overblik over fremtidige pengestrømme. Du får hjælp til at forstå din forretningsmodel, og hvordan du skal sammensætte og prissætte dine produkter og ydelser.​

Pris ekskl. moms 16.995 kr.

Denne ydelse kan foregå online eller fysisk, samt en kombination af begge dele​.

90 graders økonomisk og styringsmæssig sparring

I 90 graders økonomisk og stryingsmæssig sparring arbejder vi med et specifikt fokusområde i din forretning. Du vælger selv​, hvilket fokus det skal være, og nedenstående oversigt er bare eksempler på fokusområder:

  • Forretningsmodeloptimering: Finjustering af din forretningsmodel for større konkurrenceevne.
  • Prissætningsstrategier og prismodeller: Skab konkurrencedygtige priser og prismodeller, der maksimerer indtjeningen.
  • Økonomisk Planlægning: Tilpas din virksomheds økonomi for bæredygtig vækst.
  • Pengestrømsoverblik: Få kontrol over din likviditet med detaljerede pengestrømsanalyser.
  • Pengepsykologiske Faktorer: Håndtering af pengeangst, pengestress og økonomiske traumer for en sund mental tilgang til økonomi.

Pris ekskl. moms 5.495 kr.

Denne ydelse kan foregå online eller fysisk, samt en kombination af begge dele​.​

Timebasis​

Klippekort​

Selvfølgelig tilbyder jeg også min service på timebasis.

Jeg tilbyder klippekort á 5 timer.

Pris ekskl. moms​ 1.295 kr.

Pris ekskl. moms​ 4.995 kr.

Har jeg fanget din interesse og har du brug for at høre mere?​

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.​

Husk at tjekke dit spamfilter, når du skal bekræfte tilmeldingen til maillisten. 

Kontakt mig hvis du vil høre nærmere​!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt